Blog

TOP 5 okosotthon tipp

A számos Flatco lakásban megtalálható Zipatile igazi zseni, ketten pedig könnyedén kimaxolhatjátok a 21. század lehetőségeit. Adhatunk pár ötletet, hogyan állítsd be új albérleted okosrendszerét?

Tovább...

Flatco+Butopea=Dream Team

A Flatco lakásait többek között a stílusos, magas minőségű bútorok, a profi lakberendezők által megálmodott egyedi életterek emelik ki a hazai albérlet választékból. Érdekel, ki a tettestársunk a 21. századi otthon-alkotásban?

Tovább...

Ez a neked való üzlethelyiség!

Ember legyen a talpán, aki kiigazodik Budapesten a sokféle kiadó üzlethelyiség között. Mi most egy olyan lokációt mutatunk, amivel minden, bérlőként számodra fontos szempontot pipálhatsz. Ismerd meg a Metrodom Panoráma ajánlatát!

Tovább...

Szia! Az okosotthonod vagyok.

Van pár perced? Bemutatkoznék. A nevem Zipato, vérbeli 21. századi technológia vagyok, célom, hogy új albérletedet tökéletessé tegyem. Szerintem imádni fogjuk egymást, és jó kis csapat leszünk!

Tovább...

Így neveld a növényedet!

Higgy nekünk: néhány ügyes húzással a balkonod legrakoncátlanabb futópetúniáját is megszelídítheted, vagy akár saját bazsalikomoddal ízesítheted otthon sült pizzádat!

Tovább...

5 verhetetlen érv a Flatco mellett

Albérletet keresel, és nem szeretnél csalódni, jónak ígérkező hirdetések után középszerű lakások sorát végigjárni, vagy szerződéskötés jogi részleteivel bajlódni? Akkor jó helyen jársz!

Tovább...

Ingatlanbérlés – de kitől?

Ha kiadó lakást keresel, nagyon körültekintőnek kell lenned: nem elég, ha a bérleti díj megfelel a pénztárcádnak, és tetszik a nappali fekvése – nézd meg azt is, kitől veszed ki az ingatlant!

Tovább...