Blog

Őszi nagytakarítás kisokos

Z, zene: Bizony, senki nem kötelez arra, hogy csendben dolgozz! Mehet a hangszóró az lakás közepére, és indulhat a kedvenc edzős, futós, zúzós vagy bulizós listád! Az ablaktáblák azért ne remegjenek a hangerőtől, de finoman adhatsz neki kakaót. Sőt, ha elkap a ritmus, nyugodtan énekelj, táncolj, ugrálj takarítás közben – a te albérleted a te otthonod, érezd magad jól!

Tovább...

Albérlet vagy lakásvásárlás

Sok család számára, ahol a csemete most szeptemberben kezdi meg felsőoktatási tanulmányait, bizony fogas kérdés. Ha te is kétségek között őrlődsz, elmondjuk, miért bérlést javasoljuk!

Tovább...

Budapest gyerekekre szabva

Nagyvárosban lakni nem csak a felnőtteknek jó, sőt! Izgalmas kalandok, remek szabadidős programok és végtelennek tűnő játszós délutánok a szomszédban lakó barátokkal – bizony, itt a csemeték is megtalálják számításukat! Megmutatjuk, szerintünk Budapesten miért szuper gyereknek lenni.

Tovább...

Relaxálj az erkélyen: extravagáns függő fotel- és hinta inspirációk

Az idei nyár nagy slágere, a függő fotel minket is levett a lábunkról. Igen, tudjuk, soha nem ment ki a divatból, és mindig is ott volt az erkélyeken, de az utóbbi hónapokban egyre több verziójával találkozhattunk.  Mi odáig vagyunk érte, így összegyűjtöttünk pár inspirációt arra az esetre, ha otthonosabbá tennéd az erkélyedet, vagy szeretnél egy kinti olvasó/relax sarkot magadnak.

Tovább...

Liliputtal kerek a City Home világ!

Nagyon fontos számunkra, hogy albérlőinknek a szuper, megfizethető prémium lakáson túl igazi közösségteremtő, családbarát megoldásokat, lehetőségeket is ajánljunk. Éppen ezért örülünk végtelenül, amiért partnereink között köszönthetjük a Liliput Családi Bölcsődét!

Tovább...

A koronavírus nyoma a budapesti albérleteken

A világjárvány a magyar főváros kiadó lakás választékán is éreztette hatását. Míg az átlagosan 8%-os árcsökkenés ellenére egyes albérlet típusok forgalma befagyott, addig a Flatco igazán jól teljesített. Mutatjuk, mi történt!

Tovább...
flatco irodák

Tapasztalatból mondják: szeretik!

Megkérdeztük két Flatco üzlethelyiséget bérlő partnerünktől, anno miért választottak minket, és most mennyire vannak megelégedve a körülményekkel. Érthetően nagyon örültünk pozitív válaszuknak, úgyhogy elmeséljük, mit mondtak!

Tovább...

TOP 5 okosotthon tipp

A számos Flatco lakásban megtalálható Zipatile igazi zseni, ketten pedig könnyedén kimaxolhatjátok a 21. század lehetőségeit. Adhatunk pár ötletet, hogyan állítsd be új albérleted okosrendszerét?

Tovább...

Flatco+Butopea=Dream Team

A Flatco lakásait többek között a stílusos, magas minőségű bútorok, a profi lakberendezők által megálmodott egyedi életterek emelik ki a hazai albérlet választékból. Érdekel, ki a tettestársunk a 21. századi otthon-alkotásban?

Tovább...

Ez a neked való üzlethelyiség!

Ember legyen a talpán, aki kiigazodik Budapesten a sokféle kiadó üzlethelyiség között. Mi most egy olyan lokációt mutatunk, amivel minden, bérlőként számodra fontos szempontot pipálhatsz. Ismerd meg a Metrodom Panoráma ajánlatát!

Tovább...

Szia! Az okosotthonod vagyok.

Van pár perced? Bemutatkoznék. A nevem Zipato, vérbeli 21. századi technológia vagyok, célom, hogy új albérletedet tökéletessé tegyem. Szerintem imádni fogjuk egymást, és jó kis csapat leszünk!

Tovább...

Így neveld a növényedet!

Higgy nekünk: néhány ügyes húzással a balkonod legrakoncátlanabb futópetúniáját is megszelídítheted, vagy akár saját bazsalikomoddal ízesítheted otthon sült pizzádat!

Tovább...

5 verhetetlen érv a Flatco mellett

Albérletet keresel, és nem szeretnél csalódni, jónak ígérkező hirdetések után középszerű lakások sorát végigjárni, vagy szerződéskötés jogi részleteivel bajlódni? Akkor jó helyen jársz!

Tovább...

Ingatlanbérlés – de kitől?

Ha kiadó lakást keresel, nagyon körültekintőnek kell lenned: nem elég, ha a bérleti díj megfelel a pénztárcádnak, és tetszik a nappali fekvése – nézd meg azt is, kitől veszed ki az ingatlant!

Tovább...