Tapasztalatból mondják: szeretik!

Tapasztalatból mondják: szeretik!

Megkérdeztük két Flatco üzlethelyiséget bérlő partnerünktől, anno miért választottak minket, és most mennyire vannak megelégedve a körülményekkel. Érthetően nagyon örültünk pozitív válaszuknak, úgyhogy elmeséljük, mit mondtak!

Szerintünk újépítésű vagy frissen felújított, kiválóan felszerelt, hatalmas üvegportáloktól napfényes, kifogástalan lokációval és nagy átmenőforgalommal büszkélkedő kiadó ingatlanaink párjukat ritkítják a piacon – azonban ez mit sem ér, ha bérlőink nem érzik jól magukat, nincsenek megbecsülve, vagy partner helyett egy sima háziurat látnak bennünk. Úgyhogy felvettük a telefont, és feltettük A Nagy Kérdést: jó-e Flatco üzlethelyiséget bérelni, és ha igen, miért?

flatco irodák

Minőség, rugalmasság

flatco uzletek

A közel 40 éves múltra büszke, belsőépítészeti kőmunkák kivitelezésével foglalkozó TEKO Gránit tágas bemutatóterme igazán figyelemre méltó: az üzletben a vásárlók gránit és egyéb természetes kőzetek, kvarc kompozit, illetve porcelán anyagokból választhatják ki a kívánságaiknak, elvárásaiknak megfelelő konyha- és mosdópultot, párkányokat.

Elégedettségüket firtató kérdésünkre elmondták, a Metrodom City Home lakópark legújabb épülete az ő esetükben több, mint munkahely: ugyanitt, csupán pár emelettel feljebb található otthonuk is, így igazán kényelmesen megoldják a munkába járást. A körzetet szeretik, örülnek a gyorsan fejlődő, környékbeli házak új lakásaihoz, üzleteihez, irodáihoz köthető potenciális vásárlóknak. Kiemelték azt is, hogy egyedülálló lokációja miatt a lakópark mind tömegközlekedéssel, mind autóval nagyon könnyen megközelíthető – szerencsére parkoló is akad bőven –, egy ugrásnyira több bolt plusz egy bevásárlóközpont is akad. Élvezik a portaszolgálat kényelmét, és persze azt is, hogy a bemutatóterem előtti zöldterületet a kertészek gondosan ápolják.

A Flatco mellett nem másért döntöttek, mint – ahogy azt az alcímben is olvastad – a minőség és a rugalmasság. Portékáikat elnézve teljesen érthető, hogy a TEKO Gránit csapata modern, minőségi alapanyagok felhasználásával épült, de saját igényeik alapján kialakított üzlethelyiséget kerestek. Bennünk ebben (is) partnerre leltek: a burkolatok kiválasztása mellett még a belső teret is ők tervezhették meg, a hatalmas, utcafronti kirakatot pedig kedvük szerint fóliázhatták. Szimpatikus volt számukra, hogy a Flatco-nál a klímaberendezés és a riasztó alaptartozék, az eddigi egy év pedig bizonyította, a felmerült, kisebb, garanciális problémák esetén mindig gyors és szakszerű segítséget kapnak tőlünk.

Modern, kényelmes, átlátható

Az elhanyagolt kertek, teraszok ellen harcba szálló Mufurc a műfüvek igazi mestere. Céljuk, hogy ügyfeleik számára megteremtsék az örök nyár érzetét keltő, minden igényt kielégítő műfű pázsitot, akár 3, akár 300 négyzetméteren. Hisznek a legmagasabb minőségben és a testreszabott, egyedi megoldásokban – ebben is hasonlítunk egymásra! A Metrodom City Home lakópark Máriássy utca felőli oldalán található üzletük, a könnyű megközelíthetőségnek, a szomszédos barkácsüzletnek és bevásárlóközpontnak köszönhetően, igazán jó helyen van: ügyfélszámuk növekedéséhez a nagy átmenőforgalom is hozzájárult.

A Flatco mellett elsősorban a rugalmas, segítőkész hozzáállás, illetve a piacon szinte egyedüliként garantált megfizethető prémium minőség miatt döntöttek. Nagyon élvezik, hogy irodájuk mindössze pár lépésre van tőlük, bármikor, bármilyen ügyben kereshetik kollégáinkat, kérhetik saját karbantartóink kiszállását, soha nem kell napokig, hetekig várniuk a megoldást. Kérdésünkre elmondták, hogy az átlátható szerződési feltételek, az egységes és kisbetűs részektől mentes szerződés megalapozta azt a bizalmat, amit a mai napig kiérdemlünk.  

img

guba.anita

Related posts

Budapest gyerekekre szabva

Nagyvárosban lakni nem csak a felnőtteknek jó, sőt! Izgalmas kalandok, remek szabadidős programok és végtelennek tűnő játszós délutánok a szomszédban lakó barátokkal – bizony, itt a csemeték is megtalálják számításukat! Megmutatjuk, szerintünk Budapesten miért szuper gyereknek lenni.

Continue reading
by guba.anita

Relaxálj az erkélyen: extravagáns függő fotel- és hinta inspirációk

Az idei nyár nagy slágere, a függő fotel minket is levett a lábunkról. Igen, tudjuk, soha nem ment ki a divatból, és mindig is ott volt az erkélyeken, de az utóbbi hónapokban egyre több verziójával találkozhattunk.  Mi odáig vagyunk érte, így összegyűjtöttünk pár inspirációt arra az esetre, ha otthonosabbá tennéd az erkélyedet, vagy szeretnél egy kinti olvasó/relax sarkot magadnak.

Continue reading
by guba.anita

Liliputtal kerek a City Home világ!

Nagyon fontos számunkra, hogy albérlőinknek a szuper, megfizethető prémium lakáson túl igazi közösségteremtő, családbarát megoldásokat, lehetőségeket is ajánljunk. Éppen ezért örülünk végtelenül, amiért partnereink között köszönthetjük a Liliput Családi Bölcsődét!

Continue reading
by guba.anita

Join The Discussion