Szia! Az okosotthonod vagyok.

Szia! Az okosotthonod vagyok.
Van pár perced? Bemutatkoznék. A nevem Zipato, vérbeli 21. századi technológia vagyok, célom, hogy új albérletedet tökéletessé tegyem. Szerintem imádni fogjuk egymást, és jó kis csapat leszünk!

Ne aggódj, nem az a dolgom, hogy megfigyeljelek, vagy savanyú képű portásként megszidjalak, hogy milyen későn értél haza! A kényelmedet szolgálom, és gondoskodom a takarékos energiafelhasználásról. Segítségemmel igényeidnek megfelelően optimalizálhatod a hőmérsékletet, a fényviszonyokat, illetve irányíthatod a lakás elektromos berendezéseit.

A Flatco választékában is szerepel több kiadó lakás okosotthon rendszerrel: a Metrodom Park és Metrodom Panoráma lakóparkok bérelhető ingatlanaiban mind alaptartozék vagyok, ezért, ha szívesen élnél jövőbe mutató megoldásokkal felszerelt otthonban, engem itt megtalálsz. Kíváncsi vagy, mi mindenben könnyítem meg az életedet? Szívesen elmondom – szeretek magamról beszélni –, vegyük is sorra az előnyeimet:

Egyszerű, de nagyszerű

Magyar nyelvű kezelőfelületem és részletes használati útmutatóm segít, hogy minél jobban kiismerj engem. Szerintem, mint minden jól nevelt Zipato okosotthon-rendszernek, nekem is logikus, könnyen tanulható programom van, de akkor sincs semmi gond, ha elakadsz! A Flatco ügyfélszolgálatán szívesen segítenek eligazodni rajtam. Ja, azt csaknem elfelejtettem megemlíteni, hogy szoftverem, igény szerint, akár bővíthető is füstérzékelőkkel, kamerákkal, okos háztartási gépekkel – a lista gyakorlatilag végtelen –, így határ a csillagos ég!

Briliáns elme

Bármelyik Metrodom lakás mellett döntesz is, érintőkijelzős vezérlő modulom nagy valószínűséggel az előszoba vagy a nappali falát díszíti. Ez a központi egység irányítja az egész okosotthon-rendszert, hozzá kapcsolódnak a különböző érzékelők, fali kapcsolók és más elemek. Csak megnyomsz pár ikont, és máris módosítom a redőny állását, az egész lakás, vagy csak egy-egy szoba hőmérsékletét, plusz itt váltogathatsz különböző üzemmódjaim között, illetve a videókaputelefonon bejövő hívásokat is fogadhatod. Te csak kiadod a parancsokat, és pedig pikk-pakk megcsinálok mindent. Hát nem szuper?

Biztonságból ötös

Nem, még mindig nem téged követlek! A fűtőtestekre szerelt okostermosztát, az érintésérzékeny üveglappal ellátott, stílusos okosvilágítás kapcsolók, a gombnyomásra reagáló árnyékolástechnika komfortérzetedet növelik, azonban ennél sokkal többet is tudok! A videókaputelefonon nem csak hangot, hanem képet is mutatok, de a tökéletes biztonság érdekében nyitásérzékelőim akár távolról is megmondják neked, minden ajtó és ablak zárt állapotban van-e. Nyugi, én vigyázok rád!

(Majdnem) mindig veled

Természetesen nem csak akkor ugrok első szavadra, ha otthon vagy! Akkor sem lustálkodom, ha elmentél otthonról. Egyrészt őrködöm beállításaid felett, másrészt végrehajtom a mobilról vagy tabletről adott utasításaidat is – bizony, bizony, ez tökéletes tervezés! Átfagytál a szabadtéri koncerten? Hazafele jövet add le a drótot, hogy a szokásosnál jobban fűtsem fel a hálószobát, így finom meleggel várlak. Iszonyú fejfájásod lett? Szólj, én lehúzom akár az összes redőnyt, és kellemes félhomállyal kedveskedek neked, mire belépsz be az ajtón. Ha pedig szeretnéd ismét kipróbálni, milyen volt nélkülem az élet, az off gomb megnyomásával ki is kapcsolhatod teljes rendszeremet. Nem sértődök meg, mert tudom, hogy pár napon belül úgyis újra aktiválni fogsz engem!

img

Tóth Zoltán

Related posts

TOP 5 okosotthon tipp

A számos Flatco lakásban megtalálható Zipatile igazi zseni, ketten pedig könnyedén kimaxolhatjátok a 21. század lehetőségeit. Adhatunk pár ötletet, hogyan állítsd be új albérleted okosrendszerét?

Continue reading
by guba.anita

Flatco+Butopea=Dream Team

A Flatco lakásait többek között a stílusos, magas minőségű bútorok, a profi lakberendezők által megálmodott egyedi életterek emelik ki a hazai albérlet választékból. Érdekel, ki a tettestársunk a 21. századi otthon-alkotásban?

Continue reading
by Tóth Zoltán

Ez a neked való üzlethelyiség!

Ember legyen a talpán, aki kiigazodik Budapesten a sokféle kiadó üzlethelyiség között. Mi most egy olyan lokációt mutatunk, amivel minden, bérlőként számodra fontos szempontot pipálhatsz. Ismerd meg a Metrodom Panoráma ajánlatát!

Continue reading
by Tóth Zoltán