Relaxálj az erkélyen: extravagáns függő fotel- és hinta inspirációk

Relaxálj az erkélyen: extravagáns függő fotel- és hinta inspirációk

Az idei nyár nagy slágere, a függő fotel minket is levett a lábunkról. Igen, tudjuk, soha nem ment ki a divatból, és mindig is ott volt az erkélyeken, de az utóbbi hónapokban egyre több verziójával találkozhattunk.  Mi odáig vagyunk érte, így összegyűjtöttünk pár inspirációt arra az esetre, ha otthonosabbá tennéd az erkélyedet, vagy szeretnél egy kinti olvasó/relax sarkot magadnak.

Merülj el egy könyvben!

Ez a fotel magáért beszél. Tágas, így bőven elég helyed van arra, hogy akár teljesen elvessz benne. Már csak egy jó könyv hiányzik, pár lámpás és mécses, némi hangulatvilágítás, és kezdődhet is a kikapcsolódás. Ne felejts el beszerezni néhány párnát, és egy pihe-puha takarót, ami még kellemesebbé teszi az élményt.

Egzotikus erkély

Ha idén úgy döntesz, kimaradnak a trópusi kalandok és egzotikus utak, helyette pedig otthon maradsz, hoztunk egy kis inspirációt számodra: minden, amit itt látsz akár egy kisebb udvarban is tökéletesen alkalmazható. A mediterrán hangulatról színes marokkói szőnyegekkel és kaktuszokkal is gondoskodhatsz.

Mini, de otthonos

Mi a teendő akkor, ha albérleted erkélye pici? Ne aggódj, erre az esetre is hoztunk egy megoldást. A kis méretű erkélyeket valódi kihívás élhetővé tenni, ám legyen az egy kültéri fotel vagy egy függő fotel, garantálom, hogy innentől rendszeresen használni fogod a balkont, és ez lesz az a hely, ahova elvonulsz a nap végén.

Csináld magad!

Ha a DIY mozgalom lelkes híve vagy, azaz azok közé tartozol, akik bármit pikk-pakk elkészítenek, akkor ezt imádni fogod! A függő hinta minimális alapanyagból kivitelezhető, és garantált, hogy mindenki nagy kedvence lesz. Ha pedig mégsem tudod összerakni a saját hintád, vagy csak nincs rá időd, érdemes keresni egy szakembert, aki az igényeidre szabva elkészíti neked a kerti bútorod.

Legyen saját bárod!

Nem tudod, mit kezdj az erkélyeddel, hiszen óriási? Szerezz be egy menő grillsütőt, a kerti bútorokat, asztalokat, székeket se hagyd ki, és igen, készítsd el a saját kültéri bárodat! Miért ne lehetne a Te erkélyed a baráti társaságod vagy épp a családod központi helye, ahol hétvégén összegyűlhettek? Szerezz be pár függő fotelt, és garantáljuk, hogy a Te erkélyed lesz a család, illetve a barátaid kedvenc helye, ahonnan senki sem akar hazamenni!

Most pedig indulhat a keresés! A „hintaágy”, „függő fotel”, vagy a „hanging egg hammock” kifejezésekre rengeteg opciót dob fel majd a kereső, így egyszerűen megtalálhatod a kedvencedet, bárhol is élj. Ha pedig itthon nem találsz kedvedre valót, akkor érdemes szétnézni az amazonon is. Sok sikert, és sok-sok erkélyeden töltött, relaxáló pillanatokat kívánunk!

img

guba.anita

Related posts

Őszi nagytakarítás kisokos

Z, zene: Bizony, senki nem kötelez arra, hogy csendben dolgozz! Mehet a hangszóró az lakás közepére, és indulhat a kedvenc edzős, futós, zúzós vagy bulizós listád! Az ablaktáblák azért ne remegjenek a hangerőtől, de finoman adhatsz neki kakaót. Sőt, ha elkap a ritmus, nyugodtan énekelj, táncolj, ugrálj takarítás közben – a te albérleted a te otthonod, érezd magad jól!

Continue reading
by guba.anita

Albérlet vagy lakásvásárlás

Sok család számára, ahol a csemete most szeptemberben kezdi meg felsőoktatási tanulmányait, bizony fogas kérdés. Ha te is kétségek között őrlődsz, elmondjuk, miért bérlést javasoljuk!

Continue reading
by guba.anita

Budapest gyerekekre szabva

Nagyvárosban lakni nem csak a felnőtteknek jó, sőt! Izgalmas kalandok, remek szabadidős programok és végtelennek tűnő játszós délutánok a szomszédban lakó barátokkal – bizony, itt a csemeték is megtalálják számításukat! Megmutatjuk, szerintünk Budapesten miért szuper gyereknek lenni.

Continue reading
by guba.anita

Join The Discussion