Liliputtal kerek a City Home világ!

Liliputtal kerek a City Home világ!

Nagyon fontos számunkra, hogy albérlőinknek a szuper, megfizethető prémium lakáson túl igazi közösségteremtő, családbarát megoldásokat, lehetőségeket is ajánljunk. Éppen ezért örülünk végtelenül, amiért partnereink között köszönthetjük a Liliput Családi Bölcsődét!

A 21. századi élet állandó rohanása mellett, értelemszerűen, nem csak a legjobb, hanem egyben a legkézenfekvőbb megoldásokat keressük – mind így vagyunk ezzel, ti is, mi is. Kisgyerekes családoknak pedig mi lehet magától értetődőbb annál, mint az újépítésű City Home lakóparkban bérelt fullextrás Flatco lakástól alig pár méterre található, igényes magánbölcsibe íratni a lurkókat? Így a gyerkőcök a lemagasabb színvonalú gondozásban, oktatásban részesülhetnek egy igazi kis mesevilágban, miközben a rohanós reggelek stresszfokozata szemmel láthatóan csökken, hiszen munka előtt nem kell naponta még egyszer átutazni a fél városon. És hogy ne is két, hanem kapásból három legyet üssünk egy csapásra: a Liliputba jó eséllyel a szomszédok járatják csemetéiket, vagyis a szülőknek is kinéz pár új ismeretség, barátság!

Persze, ehhez a képlethez elengedhetetlen egy átlagon felüli, elkötelezett és profi bölcsi. Nos, a Liliput City Home éppen ilyen!

Fókuszban a legkisebbek

Martos Zsófi és csapata 2014-ben nyitotta első napközijét a Ferenc téren, míg a második egység idén januárjában indult, szintén a IX. kerületben, a City Home lakóparkban. Szívüket, lelküket kiteszik a gyerekekért, sikerüket mutatja – illetve a rengetek befektetett munkát igazolja –, hogy nemrég Családbarát hely minősítést kaptak!

A Liliputban az egy-három éves korú apróságokra nem csak vigyáznak, hanem kiemelt gondot fektetnek fejlesztésükre is. A családias légkör, a barátságos környezet, illetve az állami intézményeknél jelentősen kisebb létszámú csoportok mind a személyre szabott programoknak, a gyerekek egyedi igényeihez igazított foglalkozásoknak kedvez. Profi gyermekgondozás, minőségi játékok, igényes bútorok, sok-sok nevetés és fergeteges hangulat – ráadásul alig pár lépésre az albérlettől, zöldövezetben, modern környezetben. Ugye, milyen jól hangzik?

Stabil háttér

A Liliput sokkal több egy családi napközinél: egy élvezetes programokkal tarkított közösségi hely, ami összehozza az embereket. Zsófiék szülinapi zsúrokat, bababulikat és egyéb rendezvényeket is boldogan szerveznek, amiben a lakópark fenntartója, illetve a Flatco is partner! Szó sincs tehát arról, hogy a gyerekzsivaj miatt a főbérlő egyszer csak lakatot tesz az ajtóra: a bölcsi a közösség szerves része, fontos eleme – ráadásul van pár közös terv és meglepetés a tarsolyban, amiről most még nem rántjuk le a leplet, de biztosan vagyunk benne, hogy gyerekek, szülők és a lakók is imádni fogják!

img

guba.anita

Related posts

Budapest gyerekekre szabva

Nagyvárosban lakni nem csak a felnőtteknek jó, sőt! Izgalmas kalandok, remek szabadidős programok és végtelennek tűnő játszós délutánok a szomszédban lakó barátokkal – bizony, itt a csemeték is megtalálják számításukat! Megmutatjuk, szerintünk Budapesten miért szuper gyereknek lenni.

Continue reading
by guba.anita

Relaxálj az erkélyen: extravagáns függő fotel- és hinta inspirációk

Az idei nyár nagy slágere, a függő fotel minket is levett a lábunkról. Igen, tudjuk, soha nem ment ki a divatból, és mindig is ott volt az erkélyeken, de az utóbbi hónapokban egyre több verziójával találkozhattunk.  Mi odáig vagyunk érte, így összegyűjtöttünk pár inspirációt arra az esetre, ha otthonosabbá tennéd az erkélyedet, vagy szeretnél egy kinti olvasó/relax sarkot magadnak.

Continue reading
by guba.anita

Eddz, szépülj, öltözködj „nálunk”!

Többen jeleztétek, hogy tetszett, így futottunk még egy kört: ismét telefonvégre kaptunk két Flatco-bérlő vállalkozást, meséljenek magukról, és mondják el azt is, miért választottak minket álmuk megvalósításához.

Continue reading
by guba.anita

Join The Discussion