Flatco+Butopea=Dream Team

Flatco+Butopea=Dream Team

A Flatco lakásait többek között a stílusos, magas minőségű bútorok, a profi lakberendezők által megálmodott egyedi életterek emelik ki a hazai albérlet választékból. Érdekel, ki a tettestársunk a 21. századi otthon-alkotásban?

Szerintünk a szofisztikált bútorválasztás, az optimális helykihasználás és a kifinomult harmónia elengedhetetlen, ha megfizethető prémium lakásokat ad ki az ember. Büszkék vagyunk arra, hogy mi erre a hármasra kiemelt figyelmet fordítunk, mert tudjuk, hogy lakóink igényes, élhető és különleges otthonokat keresnek, ahol kikapcsolódni, dolgozni, pihenni, vendéget fogadni egyaránt tudnak – akkor is, ha esetleg egy 35 négyzetméteres stúdiót választottak a kiadó lakások választékából. Éppen ezért nálunk a kiváló beosztáson, és az új vagy frissen felújított állagon túl a stílus, a design, az időtálló minőség körül forog a világ.

Lakberendezőink keze nyoma

Ha már Flatco lakó vagy, saját szemeddel láttad lakásválasztáskor, ha éppen lakást keresel, a honlapunkon körülnézve ki fogod szúrni, hogy nem üresen kongó, fehérre festett falú ingatlanokba várjuk ügyfeleinket. Megadjuk azt a pluszt, amit az itthoni piacon oly kevesen tudnak elérhető áron nyújtani: profi szakemberek által gondosan megtervezett, minden helyiségen következetesen végigvonuló stílust, no meg a bútorházakénál jóval magasabb minőséget.

Lakberendezőink a hálóban az ágykerettől a gardróbszekrényen át az olvasólámpáig, a nappaliban a szőnyegtől a kanapén át egészen a bámulatos fali dekorációig mindent összeállítanak, ráadásul úgy, hogy tökéletesen passzoljanak lakóink fiatalos, modern, választékos stílusához. A csapat akkor elégedett, ha nem egy unalmas tucatlakás, hanem egy frappáns, innovatív élettér a végeredmény – azt szeretnénk, hogy az állad is leessen! Kanapék, fotelek, ebédlőasztalok és dísztárgyak egész seregére van tehát szükség. Itt jön képbe dizájnfelelős tettestársunk, a Butopea webáruház, és a mögötte álló elsöprő lendület!

Home & dekor, határok nélkül

Ahhoz, hogy számtalan lakást egytől-egyig hangulatosan, mégis egyedien, a Flatco sztenderdjeinek megfelelően lehessen bebútorozni, olyan partnerre volt szükség, aki elképesztő választékot, jó árakat és a már emlegetett minőséget képes garantálni.

A dallamos, kicsit egzotikus nevű, ám magyar Butopea azért is forgatta fel sikeresen a hazai bútor és dekor világot, mert mögötte egy fiatal, trendekre fogékony, fáradhatatlan csapat áll, aki rövidre zárva a kereskedelmi láncot a legjobb árakon kínálja portékáit, aki millió ihlettel és maximálisan felhasználóbarát üzletfilozófiával igazi online kánaánt hozott létre azoknak, akik többet szeretnének az átlagosnál. Imádjuk, hogy arra ösztönzik vásárlóikat – így minket is –, hogy bárki könnyedén aktivizálhatja, felébreszthet a szunnyadó kreativitását, és olyan otthont teremthet, mely ötletesebb, különlegesebb az átlagnál. Vallják, és be is bizonyítják, hogy igen is lehetséges elérhető áron designer bútorokat vásárolni. Ezzel minket meggyőztek! 

A webshopban körülnézve a skandináv minimál, a laza vízparti, az izgalmas etno vagy a megunhatatlan retró is mind megtalálható, ráadásul nem csak nyomokban: padlótól plafonig mindenre több megoldás, méret és szín érhető el, így mindenki könnyedén állathat össze személyiségét valóban visszatükröző szetteket. A honlapon helyet kapó számtalan válogatás, javaslat, tipp, trükk és ötlet pedig segítséget nyújt, ha elbizonytalanodnánk.

Alig várjuk, hogy újabb és újabb, menőbbnél menőbb lakásokat bútorozunk be neked és a többi Flatco bérlőnek!

img

Tóth Zoltán

Related posts

TOP 5 okosotthon tipp

A számos Flatco lakásban megtalálható Zipatile igazi zseni, ketten pedig könnyedén kimaxolhatjátok a 21. század lehetőségeit. Adhatunk pár ötletet, hogyan állítsd be új albérleted okosrendszerét?

Continue reading
by guba.anita

Ez a neked való üzlethelyiség!

Ember legyen a talpán, aki kiigazodik Budapesten a sokféle kiadó üzlethelyiség között. Mi most egy olyan lokációt mutatunk, amivel minden, bérlőként számodra fontos szempontot pipálhatsz. Ismerd meg a Metrodom Panoráma ajánlatát!

Continue reading
by Tóth Zoltán

Szia! Az okosotthonod vagyok.

Van pár perced? Bemutatkoznék. A nevem Zipato, vérbeli 21. századi technológia vagyok, célom, hogy új albérletedet tökéletessé tegyem. Szerintem imádni fogjuk egymást, és jó kis csapat leszünk!

Continue reading
by Tóth Zoltán