Ez a neked való üzlethelyiség!

Ez a neked való üzlethelyiség!

Ember legyen a talpán, aki kiigazodik Budapesten a sokféle kiadó üzlethelyiség között. Mi most egy olyan lokációt mutatunk, amivel minden, bérlőként számodra fontos szempontot pipálhatsz. Ismerd meg a Metrodom Panoráma ajánlatát!

A jó áron túl számos egyéb aspektust kell tudnia felmutatni A Tökéletes Üzleti Ingatlan címre pályázó helyiségnek: legyen kifogástalan a lokáció, pár közeli iroda és lakópark előlegezze meg a biztos forgalmat, maga a tér pedig legyen modern, világos, és az sem utolsó, ha a kulcsrakész kivitelezést a te igényeid szerint végzik el. Egyetértesz velünk? Nos, akkor jó hírünk van: a Flatco-nak van még pár, kereskedelmi, szolgáltató vagy irodai célra szánt ingatlana a város egyik legújabb, építészetileg pedig kétségtelenül a legizgalmasabb lakóparkjában, a Metrodom Panorámában! Mutatjuk, miért fogsz szerintünk lecsapni kiadó üzlethelyiség választékunkra:

Tömegvonzás törvénye

A négy toronyépületben álló park 632 lakása, és Újpest szívétől mindössze pár percnyi távolságra való elhelyezkedése elég erős pro érv a becsülhető vendégszám tekintetében. A lakók, a közel 2000 négyzetméternyi iroda dolgozói, illetve a környékbeliek mind megfordulnak a gyalogos és autóforgalom szempontjából is kiválóan tervezett lakóparknál. A Duna közelsége és a nagy zöld felületek pedig a kikapcsolódni vágyók átmenő forgalmát generálják, így minden esély és körülmény adott egy-egy gyorsan felfutó, rövid idő alatt közkedveltté váló bolt vagy vendéglátóipari egység felépítéséhez. Ha pedig irodabérlésben gondolkodsz, a jó közlekedés, a modern környezet és a pár lépéssel elérhető étterem, cukrászda, élelmiszerbolt felhozatal fog mosolyt csalni az arcodra.

21.századi kívánságok

Mivel maguk az épületek is újépítésűek, régi vezetékektől, múltszázadi dizájntól vagy toldott-foldott, kontár megoldásoktól nem kell tartanod. A toronyházak földszintjén elhelyezkedő üzlethelyiségek közvetlenül a térre vagy a sétálóutcákra nyílnak hatalmas üvegportálokkal, amik mögé már csak a te fantáziádra van szükség egy vendéghívogató, stílusos beltér kialakításához! Az irodák a lakópark csendes, zöld terére néznek, az első emeletet foglalják el. A légkondi és a modern megoldások itt is alapértelmezettek, munkatársaidnak pedig minden bizonnyal imponálni fog az igényes környezet, plusz a hazánkban egyedülálló, homlokzatra épített vertikális kertek szépsége!

Partnerség a közös sikerért

Messziről elkerülnéd azokat a főbérlőket, akik egy szöget sem engednek a falba verni, és teljes pánikba esnek, ha minimális átalakítást szeretnél? Meg tudjuk érteni… A Flatco szerencsére nem ilyen, sőt! Nálunk nincsenek ingatlanközvetítők és sokadik felek, és mivel bérlőink igényeinek kielégítése számunkra kulcskérdés, bennünk igazi partnerre, nem pedig problémázó háziúrra lelsz majd!

Ügyfélszolgálatunk azonnal rendelkezésedre áll, saját szerelő és karbantartó csapatunk a legrövidebb határidővel száll ki hozzád probléma esetén. Így te megspórolhatod az ügyintézés nagyját, no meg a szervizek után való szaladgálást, és minden erőddel álmaid üzletének felfuttatására fókuszálhatsz. Jól hangzik, ugye? Várunk a Metrodom Panoráma lakóparkban!

img

Tóth Zoltán

Related posts

TOP 5 okosotthon tipp

A számos Flatco lakásban megtalálható Zipatile igazi zseni, ketten pedig könnyedén kimaxolhatjátok a 21. század lehetőségeit. Adhatunk pár ötletet, hogyan állítsd be új albérleted okosrendszerét?

Continue reading
by guba.anita

Flatco+Butopea=Dream Team

A Flatco lakásait többek között a stílusos, magas minőségű bútorok, a profi lakberendezők által megálmodott egyedi életterek emelik ki a hazai albérlet választékból. Érdekel, ki a tettestársunk a 21. századi otthon-alkotásban?

Continue reading
by Tóth Zoltán

Szia! Az okosotthonod vagyok.

Van pár perced? Bemutatkoznék. A nevem Zipato, vérbeli 21. századi technológia vagyok, célom, hogy új albérletedet tökéletessé tegyem. Szerintem imádni fogjuk egymást, és jó kis csapat leszünk!

Continue reading
by Tóth Zoltán