Eddz, szépülj, öltözködj „nálunk”!

Eddz, szépülj, öltözködj „nálunk”!

Többen jeleztétek, hogy tetszett, így futottunk még egy kört: ismét telefonvégre kaptunk két Flatco-bérlő vállalkozást, meséljenek magukról, és mondják el azt is, miért választottak minket álmuk megvalósításához.

A Flatco család nem kizárólag a lakásokban élő, jófej szomszédokból áll: több mint 30 üzlet- és irodahelyiségünket bérlik üzleti partnereink, akik a legkülönbözőbb termékekkel vagy szolgáltatásokkal várnak téged is. Ha betérsz a boltok egyikébe, azonnal tudni fogod, helyben vagy: a hatalmas üvegportálok mögött modern, világos és tágas, profi infrastruktúrával felszerelt, természetesen légkondicionált tér tárul eléd. Az igényes, minőségi alapanyagok, az okos megoldások, a stílusos bútorzat saját, trendi Flatco lakásodat idézik, a mosolygós arcok pedig valóban 21. századi vásárlóélményt ígérnek.

 

Igen, mi a kiadó üzlethelyiségeink esetén is ugyanolyan szigorú elvárásokat támasztunk magunkkal szemben, mint albérleteinknél. Nálunk partnereink prémium minőséget kapnak, ám megfizethető áron – szó sincs lepukkant, sötét, szűk üzlethelyiségekről vagy csillagászati díjakról! Éppen ezért büszkék vagyunk arra, hogy ingatlanjaink bérlői között multinacionális cégek, középvállalatok, sőt, családi vállalkozások is megtalálhatók. Ismerj meg közülük még kettőt – van rá egy ötösünk, hogy még a héten beugrasz hozzájuk!

Modern szépség

A City Home lakópark K épületének üde színfoltja a tömegközlekedéssel vagy autóval is kiválóan elérhető Royal Body Salon! A szépségszalon csapata fiatalos, vidám, elkötelezett a legújabb kezelések, technológiák iránt, ezért különös hangsúlyt fektetnek a folyamatos szakmai fejlődésre, no meg a legújabb készülékek beszerzésére. Az üzletben kozmetikus és masszőr várja vendégeit, a szolgáltatások sorát két szuperhatékony alakformálóeszköz – infratrainer plusz EMS-Fitness berendezés –, továbbá egy, a nyirok- és vérkeringést intenzíven serkentő hullámmasszázs gép bővíti, hogy testesül-lelkestül megújulhass néhány óra alatt.

Olasz-magyar kapcsolatok

Ha divat, akkor a mesés Itália! Vagy inkább a hazai dizájnerek? Mi egyszerre szavazunk minkét irányra, így különösen örülünk, hogy a Kamsa and More választéka sem ismer kompromisszumot! A ruha-, kiegészítő- és cipőbolt valódi stílusgyár, amibe betérve a menetrend a következő. A legújabb trendeket képviselő, álomszép darabok között kutatva először rutinból szívrohamot kapsz – mindent meg akarsz venni, de nem vagy milliárdos –, majd az árcédulákat elolvasva megkönnyebbülsz – a kedvezményes árak mellett akciók és meglepetések garantálják, hogy ne menj csődbe –, végül menő, divatos cuccokkal távozol. Hát nem szuper? Mondtuk, hogy rá fogsz kattanni!

Flatco-snak lenni jó!

Amikor rákérdeztünk, az üzlethelyiség kiválasztásakor miért ránk esett választásuk, mindketten hasonló választ adtak. Az átlagon felüli ár-érték arányon kívül a lokációt, valamint a partneri szemléletet, rugalmasságot emelték ki. Az előbbi magától értetődő egy szépségszalon és egy divatüzlet esetében: az eldugott, nehezen megközelíthető helyszín ellehetetlenítette volna a vállalkozásokat, míg a City Home lakói, dolgozói, illetve a folyamatos átmenő forgalom stabil alapot jelentett, melyre érdemes volt építeni.

Az utóbbival kapcsolatban elmondták, mindenképpen olyan főbérlőt kerestek, aki társként, nem pedig „alattvalóként” viszonyul bérlőihez, magával szemben is igényes, és nem ijed meg attól, ha kisebb-nagyobb átalakításokat kér az ügyfél. Nálunk megtalálták a számításukat – aminek mi is szívből örülünk!

Szóval, hol kezdesz? A szépségszalonban vagy a divatüzletben?

img

guba.anita

Related posts

Budapest gyerekekre szabva

Nagyvárosban lakni nem csak a felnőtteknek jó, sőt! Izgalmas kalandok, remek szabadidős programok és végtelennek tűnő játszós délutánok a szomszédban lakó barátokkal – bizony, itt a csemeték is megtalálják számításukat! Megmutatjuk, szerintünk Budapesten miért szuper gyereknek lenni.

Continue reading
by guba.anita

Relaxálj az erkélyen: extravagáns függő fotel- és hinta inspirációk

Az idei nyár nagy slágere, a függő fotel minket is levett a lábunkról. Igen, tudjuk, soha nem ment ki a divatból, és mindig is ott volt az erkélyeken, de az utóbbi hónapokban egyre több verziójával találkozhattunk.  Mi odáig vagyunk érte, így összegyűjtöttünk pár inspirációt arra az esetre, ha otthonosabbá tennéd az erkélyedet, vagy szeretnél egy kinti olvasó/relax sarkot magadnak.

Continue reading
by guba.anita

Liliputtal kerek a City Home világ!

Nagyon fontos számunkra, hogy albérlőinknek a szuper, megfizethető prémium lakáson túl igazi közösségteremtő, családbarát megoldásokat, lehetőségeket is ajánljunk. Éppen ezért örülünk végtelenül, amiért partnereink között köszönthetjük a Liliput Családi Bölcsődét!

Continue reading
by guba.anita

Join The Discussion