Albérlet kilátással (+sok extrával)

Albérlet kilátással (+sok extrával)

A Flatco-nál senki sem vallja, hogy egy bérleménynek kötelezően sötét, depresszív helynek kell lennie. A Metrodom Panoráma ablakaiból kinyílik az egész horizont – és akkor a szuper lakásokkal járó egyéb előnyökről még nem is beszéltünk. Figyelem, kedvcsináló!

Nagyon meglepődnénk, ha egy-két csodabogáron kívül bárki alagsori, szűk, napfénymentes otthont keresne magának, hiszen a többség számára a hatalmas ablakokon beömlő világosság, a tágas terek, a zöldövezet, a lélegzetelállító kilátás jelentik az etalont. Így voltak ezzel az Újpest Duna felőli szélén, alig tíz percre a városközponttól, négy toronyházból álló együttest megálmodó tervezők is, és nem ismertek kompromisszumot: a lakóparkban 55 méteres magasság, vertikális kertek sora, no meg persze a modern élet minden kényelme öltött testet. Ha érdekel egy zöld albérlet Budapest közepén, a legmenőbb házban, ez a cikk neked szól!

Amiért verhetetlen

Hol is kezdjük? A kilátásról már beszéltünk, de azt se felejtsd el, hogy a komplexum a Dunától alig kőhajításnyira található, így nem „csak” a város fölött ihatod reggeli kávédat, hanem vízparti balkonpartival is ünnepelhetsz, ha úgy tartja kedved!

A Flatco lakásai most sem fognak csalódást okozni. A kiadó albérletek minden kényelemmel és kütyüvel felszereltek: lakberendezőink gondos kezei stílusos, kulcsrakészre bútorozott életteret varázsoltak, az okosotthon rendszer plusz a teljes gépesítés pedig a 21. század legjobb technológiáit garantálják számodra.

Amiért el sem fogod majd hagyni

Mármint, hogy a verhetetlen lakásokon túl is van valami a tarsolyunkban? De van ám! Nézzük csak a további előnyöket, amik lakóként mind rád várnak: az épületeket körülölelő, autóforgalomtól mentes sétálótér tökéletes hely a kikapcsolódásra, a kicsik (és kicsit nagyobbak) számára izgalmas játszótér ügyesen csempész egy-egy szabad órát életedbe, míg csemetéid önfeledten mászókáznak.

A Metrodom Panorámából a vendéglátás sem hiányzik, hiszen a földszinten több étterem és kávézó is helyet kapott, így akár randidat is szervezheted lakóparkon belülre! (Azt mondtuk már, hogy a lakóközösség fiatalos és vidám? Bármelyik sarkon szembe jöhet a Nagy Ő!) De, ha mégis kimozdulnál, bizonyár örülni fogsz annak, hogy Újpest Városközpont csak tíz perce van tőled, vagyis Budapest belvárosa könnyedén elérhető távolságban, időben egyaránt. 

Amiért az építészek is felfigyeltek rá

Muszáj megemlítenünk, mert nagyon büszkék vagyunk rá, hogy 2020 tavaszi számában az építész szakma mértékadó lapjának számító Metszet is elismerően írt a Metrodom Panorámáról. Nem kevesebbet állítanak, mint hogy a lakóparkkal példa értékűen valósult meg a zöldhomlokzatos toronyházak jövőbemutató koncepciója. Nincs is más épület Budapesten, ami homlokzatára, erkélyeire ültetett 170 fával, és 10.000 kisebb-nagyobb növénnyel büszkélkedhet!

img

Tóth Zoltán

Related posts

Budapest gyerekekre szabva

Nagyvárosban lakni nem csak a felnőtteknek jó, sőt! Izgalmas kalandok, remek szabadidős programok és végtelennek tűnő játszós délutánok a szomszédban lakó barátokkal – bizony, itt a csemeték is megtalálják számításukat! Megmutatjuk, szerintünk Budapesten miért szuper gyereknek lenni.

Continue reading
by guba.anita

Relaxálj az erkélyen: extravagáns függő fotel- és hinta inspirációk

Az idei nyár nagy slágere, a függő fotel minket is levett a lábunkról. Igen, tudjuk, soha nem ment ki a divatból, és mindig is ott volt az erkélyeken, de az utóbbi hónapokban egyre több verziójával találkozhattunk.  Mi odáig vagyunk érte, így összegyűjtöttünk pár inspirációt arra az esetre, ha otthonosabbá tennéd az erkélyedet, vagy szeretnél egy kinti olvasó/relax sarkot magadnak.

Continue reading
by guba.anita

Liliputtal kerek a City Home világ!

Nagyon fontos számunkra, hogy albérlőinknek a szuper, megfizethető prémium lakáson túl igazi közösségteremtő, családbarát megoldásokat, lehetőségeket is ajánljunk. Éppen ezért örülünk végtelenül, amiért partnereink között köszönthetjük a Liliput Családi Bölcsődét!

Continue reading
by guba.anita