Rólunk

A Flatco Real Estate Kft. (TFCB Kft) 2012-ben alakult azzal a céllal, hogy bérelhető minőségi lakásokat kínáljon és üzemeltessen Budapesten. Lakásaink és más ingatlanjaink a Flatco Real Estate Kft. tulajdonában vannak, ezáltal a magyarországi piac többi szereplőjétől eltérően nem mások lakásait kínáljuk megbízás alapján ingatlanközvetítőként vagy menedzsment cégként bérbevételre. Mi tulajdonosként olyan egységes, magas színvonalú ingatlan portfólióval rendelkezünk, amely Magyarországon egyedülállónak számít. Kiváló minőségű lakóingatlanokat, valamint üzlethelyiségeket, irodákat, parkolókat, tárolókat adunk ki hosszú távra Budapest területén. Teljesen berendezett, kényelmes lakásaink tökéletesen alkalmasak arra, hogy valódi otthont jelentsenek ügyfeleink számára. Minden lakásunk új építésű, vagy felújított, ízlésesen berendezett, gépesített, valamint klímával is felszerelt.

Minőségi lakások és berendezés, tiszta jogi háttér, professzionális üzemeltetés és egy megbízható partner – dióhéjban ezt kínálja a Flatco bérlőinek.

Partnereink

A Flatco brand alatt kapcsolt vállalkozásainkon keresztül – mint a TFCB, Flatmosphere, Karissa és Flatco Teve 41 – üzlethelyiségeket, irodákat és parkolókat is üzemeltetünk.

Csapatunk

Tapasztalt, több nyelven beszélő kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre, végigvezetnek a teljes folyamaton – a tökéletes lakás megtalálásától a szerződés aláírásáig. Kollégáink a beköltözést követően is gyorsan reagálnak bármilyen problémára, amely új otthonodban esetleg felmerül.

Budapesten tanuló külföldi diák vagy? Esetleg külföldi munkavállaló? Lakásügyeid itt jó kezekben vannak! Csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik a nem magyar állampolgárságú bérlők kiszolgálása terén is, és mindent megtesz annak érdekében, hogy külföldi ügyfeleink tisztában legyenek a magyarországi ingatlanok bérlésével kapcsolatos tudnivalókkal.

Dobisz Gábor

Ingatlankezelési osztályvezető

dobisz.gabor@flatco.hu
+3630 538 6891

Majoros Zsuzsanna

Senior ingatlankezelő
majoros.zsuzsanna@flatco.hu
+3630 736 1441

Al-Saidy Ádám

Ingatlankezelő

al-saidy.adam@flatco.hu
+3630 538 5184

Karsainé Kiss Katalin

Ingatlankezelő

karsai.katalin@flatco.hu
+3630 179 8678

Nagy Brigitta

Ingatlankezelő

nagy.brigitta@flatco.hu
+3630 538 3755

Csatlakozz a FLATCOmmunity-hez!

Kövess bennünket  Facebookon,  Instagramon, és a  Linkedin-en és értesülj elsőként új ajánlatainkról, ismerd meg akcióinkat, csatlakozz játékfelhívásainkhoz! Itt a remek lehetőség arra, hogy ismerkedj, beszélgess, és információkat ossz meg a környéken lakó más bérlőkkel.

Kapcsolat

Irodánk címe:
1097 Budapest, Nádasdy u. 15/b;

Nyitvatartás:
hétfő-csütörtök: 9:00 – 17:00; péntek: 9:00 – 15:00

Nézz be hozzánk!