Miért a FLATCO-tól bérelj?

Nálunk nincsenek közvetítők

Mivel az összes ingatlanunk a Flatco tulajdonában van, nem használjuk harmadik fél, ingatlanközvetítő, vagy ingatlankezelők szolgáltatásait. Szeretünk közvetlen kapcsolatban lenni az ügyfeleinkkel, nálunk nincsenek ügynöki, vagy közvetítői díjak, és nincsenek “Pillanat….nem is tudom, beszélnem kell a tulajdonossal, utána visszahívom”-válaszok sem.

Megbízható, profi cég vagyunk

Zsémbes főbérlő helyett egy tapasztalt, nagy cég gondoskodik Rólad. 

  • Saját szerelő és karbantartó csapatunk van. Ha valami meghibásodik, mi javítjuk meg, amilyen gyorsan csak lehet.
  • Van saját irodánk, ahol mindig megtalálhatsz minket. Nem tűnünk el, amikor valami baj van, mint ahogy néhány főbérlő teszi.
  • Minden ingatlanunkat egységes szerződéssel adjuk ki, a megállapodásban nincsenek bizarr apróbetűs részek.
  • Biztos lehetsz benne, hogy számláidat időben, rendezett formában kapod meg tőlünk.
  • Nincs készpénzes fizetés, egyszerűen, biztonságosan és követhetően, átutalással fizetheted a bérleti díjat és a rezsit.

Szeretünk gondoskodni!

Szerintünk nincs azzal semmi baj, ha néha irigyelnek minket a barátaink. Arra törekszünk, hogy többet és jobbat nyújtsunk mindenki másnál, ezért időről időre különleges és exkluzív ajánlatokkal, akciókkal, vagy a lakásokban hasznos, menő ajándékokkal, kütyükkel kedveskedünk bérlőinknek. Kövess bennünket, hogy Te is ajándékokat nyerhess!

Nemcsak szép, hanem okos is!

A 21. században élünk, ezért nemcsak a modern és stílusos tervezésről gondoskodtunk, de szinte az összes, 2018 után átadott új építésű lakásunkba okosotthon-rendszert is telepítettünk. Ennek költségét a bérleti díj már tartalmazza.

Fontos a hidegvér!

Budapesten télen sokszor nagyon hideg van, nyáron pedig gyakran elviselhetetlenül meleg. Fontosnak tartjuk, hogy időjárástól függetlenül mindig a lehető legnagyobb kényelemben érezd magad otthonodban. Hogy ezt a kényelmet biztosítsuk, minden lakásunkba korszerű hűtő-fűtő rendszert szereltettünk.

Biztonság mindenek előtt!

“Az én házam, az én váram” – tartja a mondás, és ezt mi tökéletesen értjük, így a  legtöbb épületben, ahol új építésű lakásaink találhatók, 24 órás biztonsági szolgálat van.

Flatcommunity

Budapest-szerte számos bérlőnk van, sokan ugyanazon a környéken laknak, ugyanarra az egyetemre járnak, egymáshoz közel dolgoznak, ugyanazt az éttermet kedvelik, vagy hasonló az érdeklődési körük. Hiszünk abban, hogy rengeteg lehetőség rejlik a bérlők közösséggé alakításában, hogy ügyfeleink találkozhassanak szomszédaikkal, ötleteket és tapasztalatokat oszthassanak meg otthonukkal, az épülettel, a környékkel, és egyéb közérdekű dolgokkal kapcsolatban.

Az a célunk, hogy olyan online és offline felületeket hozzunk létre, ahol ezek a kapcsolatok könnyedén létrejöhetnek. A FLATCOmmunity aktív tagjai kedvezményekben részesülnek a környékükön található egyes üzletekben, éttermekben, és különböző nyereményekhez juthatnak.