10% early bird kedvezmény!

Válaszd ki 80 kiadó lakásunk közül a kedvenced, köss előszerződést 2021. február 1-ig, és az első éves bérleti díjból 10% kedvezményt kapsz!*

A Madarász 38 lakóparkban található Flatco lakások 2021. februártól költözhetők.

A lakóparkról

A Metrodom új épületegyüttese a XIII. kerület közelmúltban megújult részén, a Madarász és Szobor utca sarkán épült föl. Bár a lakópark a Váci úti irodafolyosó szomszédságában van, mégis nyugodt, kertvárosias környezet jellemzi.
A több házból álló komplexumot az épületek mögött közös, zárt park köti össze, a lakópark földszintjén pedig közös terek – szaunák, konditerem és klubhelyiség – kerültek kialakításra.

Miért a Flatco-tól bérelj?

A lakópark

A Flatco-tól nemcsak lakást bérelsz, hanem a hozzá tartozó extrákat is megkapod. A lakópark csendes és rendezett kertjében, zöld környezetben relaxálhatsz egy fárasztó nap után, a közösségi helyiségekben pedig sportolhatsz és együtt szórakozhatsz bérlőtársaiddal, azaz a Flatcommunity többi tagjával.

Épület

A 13. kerületben, a Szobor és Maradász Viktor utcák sarkán található lakóparkot a Metrodom építette és 2020. őszén adta át. Az épületegyüttes 5 darab épületből áll, összesen 291 lakással.

Közösségi tér

A Madarász 38 lakóit öltözőkkel ellátott konditerem, finn és infraszauna valamint TV-vel és játékokkal felszerelt klubszoba is várja. Ezeknek az extráknak a használata bérlőink számára természetesen ingyenes.

Belső kert

A több házból álló komplexumot az épületek mögött egy nagy alapterületű, közös, zárt park köti össze. A kertben a gyerekeknek csúszdapark, a felnőtteknek víztetős árnyékolóval ellátott pihenő épült.

LAKÁSAINK

Válassz alapján!

Lakberendezőink négy különböző design szerint alakították ki teljesen gépesített és bútorozott lakásainkat, biztosítva ezzel, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő otthont. Virtuális túráinkon most bekukkanthatsz lakásainkba és közelről is megnézheted az összes helyiséget!

Brown Mist

A lakásban elsősorban a föld színei köszönnek vissza, melyek kellemes hangulatukkal békés, nyugodt hatást keltenek.

Autumn Forest

A lakásban az erőteljes, meleg színek dominálnak, melyek optimista hangulattal árasztják el az enetriőrt.

Sandstone

A lakásban a kiegyensúlyozottság és tisztaság színei teremtenek megnyugtató környezetet a lakók számára.

Emerald Desert

A világos színek frissessége és tisztasága a zöld természetközeli, relaxáló hatásával együtt nyújtja az otthon kellemes érzését. 

Válassz szerint!

Költözz akár egyedül, akár a barátaiddal vagy családoddal, a Flatco mindenkire gondolt! A stúdiólakástól kezdve a kényelmes két-háromszobás nagy alapterületű lakásokig minden megtalálható a portfóliónkban. Minden lakásunk amerikai konyha-nappalis, és jól felszerelt konyhával és okosotthon-rendszerrel rendelkezik.

Stúdiólakás

32-34 nm
Leginkább egyedülállóknak ideális

Hálófülkés lakás

34-36 nm
Egyedülállóknak, pároknak ideális

Egy hálószobás

40-47 nm
Egyedülállóknak, pároknak ideális

Két hálószobás

64-69 nm
Családoknak, barátoknak, diákoknak ideális

Albérletválasztó

Töltsd ki a kvízt és megtudod, melyik a Neked való lakás!

Elérhető lakások

Minden, amit tudni akarsz! Szobaszám, négyzetméter, árak, azaz a teljes lakáslista!

Flatco főoldal

Ismerd meg a Flatco-t, nézd meg kiadó ingatlanjainkat, inspirálódj galériánkból!

Kapcsolat

Ha személyesen is megtekintenéd lakásainkat hívd ingatlankezelőinket, vagy küldd el a lenti űrlapon kérdésed, kérésed  és visszahívunk!

Al-Saidy Ádám
ingatlankezelő
+36 30 538 5184

Györe József
ingatlankezelő
+36 30 695 4768

*Az Early bird kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.